Brocante fair, boeken- & kunstmarkt op Landgoed Middachten

DE STEEG – Zondag 8 augustus werd er voor de tweede keer weer een  Brocante fair, boeken- & kunstmarkt gehouden op de laan voor het kasteel Middachten in De Steeg.

De fair, in combinatie met een boeken- en kunstmarkt bevatte zo’n 55 stands met brocante, antiek, kunst en lifestyle artikelen.

Natuurlijk kon men weer terecht bij de stand van Bertus voor koffie, thee, frisdrank of wat lekkers.

Tijdens de markt waren de tuinen en de oranjerie van Middachten geopend van 10.30 tot 16.30 uur. Op deze dag stond de kruidentuin centraal. In de kruidentuin staan ongeveer 90 kruiden. Medewerkers konden hier meer over vertellen en lieten de bezoekers sommige kruiden zelfs proeven, ruiken en voelen.

Toegang tot de brocante fair was van 10.00 tot 17.00 uur gratis te bezoeken, parkeerkosten 2 euro. Toegang tot de tuinen koste 6 euro, inclusief audiotour.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op : www.henksteinvoort.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden