Het PietenCadeauFestijn met een Sinterklaas pakketje voor de minima

Foto: CC0

CultuuRenkum Arnhem en Ritmiek Dans en Muziek delen gratis cadeaus uit op het PietenCadeauFestijn voor kinderen wiens ouders niet veel te besteden hebben.

Heb je dus weinig te besteden en wil je, je kind(eren) tóch een leuke Sinterklaas bezorgen? Lees dan snel verder!

Als je een Gelrepas hebt, reserveer dan je gratis cadeau voor je kind. Heb je geen Gelrepas? Dan belt iemand je nadat ze het formulier hebben ontvangen.

PietenCadeauFestijn

Dit jaar komt er een pieten festijn waarbij er cadeautjes en snoepgoed worden uitgedeeld aan kinderen. Vorig jaar was er een Pietendisco waar de pieten samen met de kinderen leuke dansjes deden maar helaas is dat door het Coronavirus dit jaar niet mogelijk.

Nu komen op zaterdag 28 en zondag 29 november enkele pieten naar Dieren, Arnhem, Renkum, Doorwerth, Oosterbeek en Wageningen. Zij gaan hier cadeautjes en snoepgoed uitdelen aan kinderen.

De organisatie is in handen van Stichting CultuuRenkumArnhem met als hoofdsponsor Ritmiek. Bij het uitdelen wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen. Het cadeaupakket is gratis op vertoon van je bevestigingsmail.

Om je aan te melden kun je dit formulier invullen

Na je aanmelding krijg je een bevestiging van ontvangst van het formulier. Deze dien je te bevestigen door op de buttonknop te drukken. LET OP! Check ook je spambox!

Na beoordeling van de aanvraag, sturen zij in de week voorafgaand aan de ophaaldagen een mail met het adres en tijdsblok om het cadeaupakket op te halen.

Samen zorgen we dat iedereen fijne Sinterklaasdagen heeft! Maar let op: op=op!

PietenCadeauFestijn

Dossier: Sinterklaas
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen