Op vakantie met Dirk Scheele weer een daverend succes!

VELP/ROZENDAAL – Woensdag 18 augustus waren er maar liefst 2 voorstellingen “Op vakantie met Dirk Scheele” in openluchttheater de Pinkenberg, een swingende show voor de hele familie.

Iedereen vanaf 2 jaar was welkom voor de swingende, muzikale show, met veel bekende zomerliedjes van Dirk Scheele. Waarin hij op stap gaat met de auto de trein en het vliegtuig. En hij neemt de kinderen mee naar de camping, een kinderboerderij, hoge bergen en verre landen, waarbij hij vele dieren tegenkomt waaronder zijn eigen hond. Hij vormt samen met de aanwezige kinderen een swingende gitaarband en maakt samen met zomerfruit een fantastisch lied, met alle kinderen op het podium.

Dirk Scheele is al jarenlang een dominante speler in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Op YouTube krijgen zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen weergaven en telt zijn kanaal 55.000 abonnees. Onlangs heeft Dirk een koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn tomeloze inzet voor het welzijn van kinderen via muziek.

Nadat de eerste voorstelling in no time uitverkocht was, werd besloten direct erna een tweede in te plannen. De voorstellingen waren om 14.00 en 16.00uur en waren een daverend succes. Na de show was er nog gelegenheid gesigneerde boeken, cd’s shirts, sjaals te kopen of op de foto te gaan met Dirk Scheele.

De weergoden waren goed gezind soms een waterig zonnetje soms donkere wolken maar het bleef tijdens de voorstellingen droog.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden