Ridders van de Krommespijker krijgen ijs van Burgemeester Carol van Eert

Foto: gemeente Rheden

RHEDEN – Van maandag 23 augustus tot en met vrijdag 27 augustus organiseerde Rhevak weer het jaarlijkse kindervakantiebouwdorp in Rheden. Als verrassing kwam burgemeester Carol van Eert donderdag langs om ijsjes te brengen.

Ondanks het feit dat de temperaturen behoorlijk lager waren dan vorig jaar, genoten de kinderen van de coole traktatie. Afgelopen week was er voor kinderen van 6 tot met 13 jaar uit De Steeg en Rheden, naast het bouwen van hutten, van alles te doen rondom het thema Ridders van de Krommespijker.

De organisatie van Rhevak heeft hard gewerkt om het kamp ook dit jaar weer coronaproof door te kunnen laten. Meer informatie op www.rhevak.nl.

Volgende week is het de beurt aan de kinderen uit Dieren om hutten te bouwen met als thema ‘In het Wild’. Madierodam vindt plaats op het voetbalveld achter de voetbalvereniging Dierensche Boys.

Voor meer informatie zie www.madierodam.net.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden