Sportinstuif bij AHC voor 5-12 jarigen dankzij “Ik buurt mee!”

Foto: Arnhemsche Hockeyclub

VELP – Op vrijdag 17 september is het zover en organiseert de Arnhemsche Hockeyclub (AHC) te Velp een sportinstuif voor 5-12 jarigen, in samenwerking met Stichting ‘Ik buurt mee!’.

Sponsoring

Sponsoring van deze middag gebeurt door Stichting ‘Ik buurt mee!’ (een platform voor inwonersinitiatieven in de gemeente Rheden) waarbij flink wat inwoners hun bijdrage van €7,50 of meer hebben ingelegd. Dankzij deze bijdragen kunnen wij deze middag mogelijk maken, hartelijk dank hiervoor. Het programma van 15.00-17.30 uur zal hierdoor ook kosteloos zijn.

De positieve impact van sport op kinderen

Deze verzorgde sportinstuif, voor alle schooljeugd uit de gemeente Rheden, bestaat uit spelletjes, grote stormbaan, waterglijbaan, schminken en aan hockey gerelateerde spelletjes zoals bijvoorbeeld knotshockey. Speciaal voor jeugd van 10-12 jaar is er een demo en clinic van  urban hockey: coole moves met hockeystick.  Op deze dag staat het faciliteren en stimuleren van sport en spel centraal. Sport heeft een positieve impact op de mentale, fysieke en sociale ontwikkeling van een kind.

Meer informatie

Aansluitend zal er ook een bbq (€7,50 pp) zijn en alleen hiervoor is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt via [email protected]. Voor het gehele programma en coronamaatregelen bekijk de website www.ahcvelp.nl en de organisatie ziet uw zoon/dochter graag op 17 september om 15 uur.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen