Wijkvoetbaltoernooi Velp/Rozendaal 2021

VELP/ROZENDAAL – De zevende editie van het Wijkvoetbaltoernooi Velp/Rozendaal was afgelopen vrijdagavond, mede door het prachtige weer, een groot succes.

Vorig jaar kon vanwege corona het toernooi niet doorgaan, maar gelukkig kon de organisatie dit jaar, met in achtneming van de huidige coronamaatregelen, het toernooi laten plaatsvinden.

Veertien teams hebben bij DVOV op een half voetbalveld met 7×7 hun wedstrijden gespeeld. De nummers één uit de vier poules plaatsten zich voor de halve finale. De vier halve finalisten speelden vervolgens voor een finaleplek en uiteindelijk won in deze finale het team van Overhagen- Oude Jan met 2-1 van team Overbeek.

Sportiviteit staat op dit toernooi hoog in het vaandel en het team dat, beoordeeld door de scheidsrechters, daarvoor in aanmerking kwam was team Overhagen Meet- up. Zij gingen dan ook met de grootste beker naar huis.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden