Mevrouw Elisabeth Barends-Abraham 100 jaar! Gefeliciteerd!

Foto: gemeente Rheden

VELP – Op donderdag 2 september 2021 bracht burgemeester Carol van Eert een bezoek aan mevrouw Barends-Abraham in woonzorgcentrum Innoforte in Velp, ter gelegenheid van haar 100ste verjaardag.

Mevrouw Elisabeth Barends-Abraham (Betsy) is geboren op 2 september 1921 in Rozendaal. Ze is in 1948 getrouwd met Jo Barends. Hij had een rijwielzaak annex tabakswinkel in Arnhem. Het echtpaar is later verhuisd naar de Paasberg in Arnhem. Begin 2002 is de heer Barends overleden. Uit het huwelijk zijn 2 dochters geboren. Ook heeft zij 1 kleinkind en 3 achterkleinkinderen.

In 2017 is mevrouw Barends-Abraham verhuisd naar Velp. Ze dacht zich wel te vermaken op haar kamer, maar dat was al snel niet meer het geval. Om bingo gaf ze niets maar na 1x meedoen was ze om; ze slaat nu geen bingo meer over! Ook helpt ze bewoners van Innoforte met het invullen van de menulijsten. Ze is hier een geliefde dame.

Haar hobby is operette. Ze heeft meer dan 40 jaar bij de GOOG (later Rijnstad) operette gezongen. Haar geestelijke gezondheid is nog prima. Het lopen en zicht gaan wel achteruit, maar ze slaat zich er goed doorheen.

Ze heeft haar 100ste verjaardag samen met haar kinderen gevierd.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden