De Beko Jutberg Trail voor de startende en de ervaren loper!

Foto: Beko Jutberg Trail 2021

DIEREN – Zaterdag 9 oktober is het zover, dan organiseert AV Gelre uit Dieren de Beko Jutberg Trail. Ook bij deze najaarseditie van de Beko Jutberg Trail loop je over de prachtige paden van ons Nationaal Park “De Veluwezoom”.

Zoals je gewend bent zorgt AV Gelre voor een uitdagend en gevarieerd parcours. Bereid je dus voor op pittige beklimmingen en mooie afdalingen!

De Beko Jutberg Trail voor de startende en de ervaren loper! Deze najaarstrail daagt je uit.  Elke loper kiest zijn eigen uitdaging: 7,5, 15, 21,1 of zelfs 30,5 kilometer. De 21,1 km en 30,5 km start vanaf 10.30 uur en de 7,5 en de 15 om 11.15 uur.

Inschrijven kan via Inschrijven.nl. Tot uiterlijk een half uur voor de start is inschrijven nog mogelijk in ons clubhuis aan de Kolonieweg 2a in Dieren.

Alle informatie over de trail, inschrijven, starttijden en parcours vind je op de website van AV Gelre.  Heb je toch nog vragen, stuur dan een mail naar Beko Jutberg Trail. Tot zaterdag 9 oktober!

Beko Jutberg Trail 2021

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen