Houd je van zingen? Kom dan eens kennismaken met Lief&Leed

Foto: LIEF&LEED vrouwenkoor Ellecom

ELLECOM – Na een veel te lange periode waarin niet gezongen kon worden, gaat het LIEF&LEED vrouwenkoor Ellecom eindelijk weer beginnen op woensdag 6 oktober.

Het koor bestaat uit een dertigtal vrouwen uit Ellecom en omgeving. Ze vinden het fijn om met elkaar te zingen en houden daarbij ook van de gezelligheid van het koor. Iedere woensdagavond, behalve de laatste woensdag van de maand en in de vakanties, komt Lief&Leed bij elkaar in het Dorpshuis, de Multi Functionele Accommodatie in Ellecom, om van acht uur tot tien uur te zingen.

Het liefst werken ze toe naar een optreden. Het streven is om één keer per anderhalf/twee jaar een groter concert te geven en in de tussentijd een kleiner optreden. Het koor werkt hierbij soms ook met gastoptredens of in samenwerking met andere, vaak plaatselijke, koren en muzikanten.

De dirigente is Marije Heemskerk die vol enthousiasme en deskundigheid het koor naar steeds grotere hoogte brengt. Eens in de zoveel tijd hebben we extra muzikale ondersteuning op de piano van onze vaste begeleider Hans Grotebreg. Beiden zijn zeer actief en bekend op muzikaal gebied in deze regio.

Over Leed zingt het koor wat minder, want waar draait het allemaal om? Om verbondenheid, vriendschap en LIEF(DE)!

Lief&Leed zingt driestemmig en het oeuvre is zeer gevarieerd.

Denk hierbij aan liedjes, zoals May it be (Enya/The lord of the rings), Adiemus (Karl Jenkins), Mag ik dan bij jou (Claudia de Brey), Happy (Pharrell Williams), Love of my life (Queen), Fields of gold (Sting), Dear future husband (Meghan Trainor) en Glow (Eric Whitacre).

Over het algemeen bevat de zangmap zo’n 25 nummers waar gewerkt wordt. Sommige nummers zingt het koor al wat langer en met andere zijn ze net begonnen.

Ben je alt, mezzo of sopraan kom dan gerust kennismaken. Het koor nodigt je van harte uit om een kijkje te nemen op de website www.vrouwenkoorliefenleed.nl en voor een ontmoeting met het koor en dirigent.

Er zijn een paar plekken vrij en we verwelkomen je graag in ons koor.

Mail voor meer informatie naar [email protected] of via de telefoon 06-23583099.

LIEF&LEED vrouwenkoor Ellecom

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden