Waterpoloërs PFC Rheden getraind door burgemeester Carol van Eert

Foto: Edwin Nicasie

VELP – Donderdagavond 23 september heeft Carol van Eert, burgemeester van de gemeente Rheden, een gasttraining verzorgd tijdens een gecombineerde heren en dames waterpolotraining bij PFC Rheden.

Gekleed in een speciaal PFC Rheden shirt heeft hij de in grote getale aanwezige waterpoloërs een uur lang enthousiast getraind.

Burgemeester Carol van Eert is in het verleden actief is geweest in het waterpolo, eerst zelf als speler en later als trainer/coach. In het kader van de Nationale Sportweek én het gegeven dat PFC Rheden als vereniging eindelijk gebruik kan gaan maken van het nieuwe Biljoenbad in Velp, leek het de vereniging een leuk idee om de heer Van Eert uit te nodigen om een gasttraining te komen verzorgen en daar heeft hij positief op gereageerd.

(Foto’s: Edwin Nicasie)

PFC Rheden Gasttraining Carol van Eert - Edwin Nicasie

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden