Sportinstuif Arnhemsche Hockeyclub daverend succes!

Foto: Arnhemsche Hockeyclub

VELP/ROZENDAAL – Vrijdag 17 september 2021 organiseerde een aantal vrijwilligers, in samenwerking met het ‘Ik buurt mee!’-platform van gemeente Rheden, een sportinstuif voor de schooljeugd op de Arnhemsche Hockeyclub te Velp. Dit, om de tijd te vergeten dat er tijdens de coronaperiode helemaal niets mocht, en nu te vieren dat er weer veel mocht.

Veel inwoners uit de gemeente stelden hun ‘Ikbuurtmee’-voucher van €7,50 beschikbaar en doneerden extra geld om deze middag voor de schooljeugd tussen 5-12 jaar gratis aan te bieden.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Sportinstuif AHC 2021

Het werd een hele mooie dag voor de schooljeugd van de gemeente Rheden. De opkomst was zeer groot: rond de 200 kinderen bezocht de sportmiddag en iedereen genoot van vele leuke spelletjes die er waren. Een stormbaan van 30 meter; vele hockey en niet hockeyspelletjes, rennen en schminken. Daarnaast was er ook nog een coole demonstratie en workshop van ‘Urban Street’ hockeyers.

Dankzij het goede weer waren de waterijsjes snel op, en na de gezellige sportinstuif bleven ruim 100 aanwezigen, jong en oud, genieten van de barbecue en nog tot in de avond op de hockeyclub.

De organisatie van de sportinstuif wil alle basisscholen van de gemeente Rheden bedanken voor de communicatie die zij aan hun leerlingen hebben doorgestuurd; de sponsors voor het uitdelen van hun bidons; de inwoners van de gemeente Rheden voor het doneren van hun ‘Ikbuurtmee’-voucher.

En, niet te vergeten, alle vrijwilligers die deze middag mogelijk hebben gemaakt voor de jeugd van gemeente Rheden.

Sportinstuif AHC 2021

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden