Kom zingen bij het Velper Bach koor

Foto: Velper Bach Ensemble

VELP – Het Velper Bach koor zingt weer. Als vanouds. Dat kan en mag weer nu de 1,5 meter is afgeschaft. Zingen uit volle borst naast elkaar. Met repertoire van componisten als Bach en tijdgenoten.

Met veel enthousiasme wordt er op de donderdagavonden gerepeteerd in Velp. Momenteel voor de uitvoering van het Weihnachtsoratorium op zondag 19 december 2021. Verder wordt er ook al gestudeerd op de uitvoering van de Markus Passion, het relatief onbekende passiewerk van J.S. Bach dat in het voorjaar van 2022 wordt uitgevoerd.

Nieuwe leden van harte welkom

Het Velper Bach Koor is een gemengd koor dat vooral barokmuziek zingt; momenteel zijn er  ruim veertig leden. Er is weer ruimte voor nieuwe zangers in alle stemgroepen. Heb je belangstelling en wil je een keer meezingen? Mail dan met de secretaris van het koor: [email protected] of meld je aan via de website: www.velperbach.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen