Gewapende overval bij Focus Optiek Emmastraat Velp

Foto: politie Dieren

VELP – Door een gewapende overval bij Focus Optiek in de Emmastraat in Velp is de politie op zoek naar 2 blanke mannen. BurgerNet heeft net voor 18:00 uur een bericht uitgedaan om uit te kijken naar de overvallers.

Er is niet bekend gemaakt of er iets buit gemaakt is. De politie vraagt omwonenden of zij mogelijk (camera)beelden hebben die kunnen helpen bij het oplossen van dit misdrijf. Ook vraagt de politie u uit te kijken naar 2 gewapende mannen, beiden blank, zwart haar, spijkerbroek, capuchons, mondkap voor neus.

In Juni werd er ook al een overval gepleegd: https://rheden.nieuws.nl/nieuws/167033/agressieve-overvaller-gericht-op-zoek-naar-dure-brillen/

Heeft u tips? Iets verdachts gezien? Of de verdachten? Bel dan 0900-8844 of meldt dit via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen