Marc Budel lijsttrekker voor CDA Rheden-Rozendaal

Foto: rheden.nieuws.nl

GEMEENTE RHEDEN – Leden van de afdeling CDA Rheden-Rozendaal hebben tijdens een algemene ledenvergadering Marc Budel gekozen tot hun lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dat gebeurde op voordracht van het bestuur en het besluit was unaniem.

Momenteel maakt Marc Budel al als wethouder onderdeel uit van het college van B & W in Rheden. Hij is 58 jaar, geboren en getogen in Velp, getrouwd met Danielle en samen hebben ze drie kinderen.

Voorzitter Jeroen van Gessel:

“Tijdens de ledenvergadering gisteravond zag ik veel energie en grote eensgezindheid voor het CDA en voor het gedachtegoed waarvoor wij staan: rentmeesterschap, gespreide verantwoordelijkheid, publieke gerechtigheid en solidariteit. Het bestuur heeft het volste vertrouwen in deze lijsttrekker en zijn team om een succesvolle verkiezingscampagne in maart 2022 te komen. Als wethouder heeft hij de afgelopen jaren bewezen dicht bij de inwoners te staan en met veel energie zijn functie te vervullen.“

Wethouder Marc Budel:

“Als wethouder voor onder meer jeugd, sport, cultuur en dorpswethouder van Laag-Soeren, Ellecom, Spankeren en De Steeg heb ik de afgelopen jaren veel inwoners mogen ontmoeten. Ik kijk ernaar uit om samen met ons CDA-team deze waardevolle ontmoetingen ook de komende tijd te blijven voortzetten. ‘Zij aan Zij’ met al onze inwoners uit de 7 dorpskernen, met onze jongeren, senioren, onze talloze vrijwilligers, onze bedrijven, winkeliers en zzp-ers, etc. Speerpunten in onze komende campagne zijn: méér woningen, de aanpak van (kinder)armoede, versterken van onze natuur én…. Rheden tot dé fietsgemeente van Nederland promoveren.”

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden