Kom sociaal zaken doen op de Beursvloer op 1 november!

Foto: Doesburg Rhedense Uitdaging

RHEDEN/DOESBURG/ROZENDAAL – De Doesburg Rhedense Uitdaging kan dit jaar weer een beursvloer organiseren! Daar is de organisatie erg blij mee! Dit gaan we doen op maandag 1 november in Loc 17 aan de Turfhaven te Doesburg.

De organisatie hoopt op veel aanbieders vanuit het lokale bedrijfsleven, zodat er evenzoveel matches gemaakt kunnen worden met stichtingen, verenigingen en andere georganiseerde inwonersinitiatieven uit de gemeenten Doesburg, Rheden en Rozendaal.

Gedurende het dynamische matchuurtje zijn bij de vorige editie in 2019 circa zestig matches tot stand gekomen waarbij materialen, kennis en expertise e.a. middelen door het bedrijfsleven zijn aangeboden. Enkele voorbeelden van matches: bouwkundig, ict, p.r. en juridisch advies, een laptop en wat blikken verf, tijdelijk gebruik van een container, kledingrekken en het aanleggen van straatwerk. We hopen dit jaar opnieuw met de Beursvloer het lokale verenigingsleven te kunnen versterken.

Hieronder treft u de uitnodiging aan. We gaan erg onze best doen dat u de goede matches kan maken met lokale organisaties. Daarom doet u ons een groot plezier zich van tevoren wel aan te melden via het hieronder te downloaden inschrijfformulier of via een mailbericht onder vermelding van uw aanbod.

Aanmeldformulier Beursvloer Doesburg Rhedense Uitdaging 1 november 2021.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen