Één gewonde bij ongeval vrachtwagen en personenauto Ellecom

ELLECOM – Op de oprit van de A348 bij Ellecom heeft een ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een auto. Hierbij raakte één inzittende van de auto gewond.

Rond 14:15 uur kwam de melding binnen waarna brandweer, politie en een ambulance met spoed ter plaatse gingen. Op de locatie reed een vrachtwagen op de linker baan van de oprit en zag daarbij een personenauto op de rechter rijstrook over het hoofd. Bij het invoegen van de vrachtwagen raakte de twee voertuigen elkaar, waarna de auto overdwars voor de vrachtwagen kwam te staan en richting de berm geduwd werd.

In de auto zaten drie personen, één daarvan raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De andere inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

(Foto’s: Dennis van Bemmel – Persbureau Heitink)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden