Convenant Veilige School IJsselwaarden ondertekend

Foto: Convenant veilige school

GEMEENTE RHEDEN -Afgelopen woensdag 13 oktober is het samenwerkingsconvenant Veilige School IJsselwaarden ondertekend.

Dit convenant is een samenwerking tussen de scholen: Het Rhedens Dieren, het Rhedens De Tender, het Rhedens Rozendaal, Titus Brandsma College, Aeres VMBO en MBO Velp, Astrum College ROC A12, Yuverta MBO Velp en het politieteam IJsselwaarden, Halt, openbaar ministerie, gemeenten Rheden, Doesburg, Rozendaal. 

Doel: Een nog veiligere school

Het doel van deze samenwerking is dat bij alle partijen duidelijk is welke afspraken er zijn op het gebied van het voorkomen en bestrijden van overlast, vandalisme en ander crimineel gedrag. Dit alles om ervoor te zorgen dat er een (sociaal) veilige omgeving is voor leerlingen op scholen. Dat wil niet zeggen dat het nu onveilig is. Maar door deze samenwerking kunnen partijen elkaar nog beter helpen, adviseren en ondersteunen als het om veiligheid gaat.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden