Vanaf maandag 18 oktober wordt de parkeerplaats van Den Heuvel Velp opgeknapt

P Den Heuvel 21
P Den Heuvel 21
Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – De parkeerplaats Den Heuvel in Velp wordt opgeknapt. Het asfalt wordt vervangen, er komt nieuwe verlichting, het plein wordt groener en er komt duidelijker bewegwijzering bij de doorgangen naar de Emmastraat en de Overtuin.

Zo wil gemeente Rheden het plein aantrekkelijker maken voor onder andere markt- en winkelbezoekers.

Binnenkort gaat de gemeente starten met de werkzaamheden aan het asfalt. Dat doen ze in de week van 18 oktober 2021. De werkzaamheden duren ongeveer twee weken. Dat betekent dat de parkeerplaats en de omliggende rijbaan op Den Heuvel tijdelijk niet gebruikt kan worden.

Tijdelijk parkeren op andere plekken

De gemeente roept mensen daarnaast op om de komende tijd zoveel mogelijk met de fiets naar het centrum van Velp te komen, of de auto te parkeren op het terrein van ABN AMRO of bij het station.

Markt wordt tijdelijk verplaatst naar De Dumpel

Op donderdag 21 oktober 2021 en donderdag 28 oktober 2021 staat de markt op de parkeerplaats aan de Gruttostraat, bij De Dumpel.

Parkeerplaats Den Heuvel

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen