Opening Natuurspeelplek Ellecom

ELLECOM – Afgelopen zaterdag was er een sfeervol feestje op het dorpsplein van Ellecom: de natuurspeelplek werd officieel geopend!

De afgelopen 1,5 jaar hebben de initiatiefneemsters Ruth Frederiks en Lieke in ’t Veld zich daar hard voor gemaakt via het ‘Ik buurt mee!’-project van de gemeente Rheden.

Vele opgehaalde ‘Ik buurt mee!’-vouchers zorgden er voor dat er nu een prachtige robuuste waterpomp aan de rand van het dorpsplein staat, waar sinds deze zomer al volop mee gespeeld is.

Marc Budel, o.a. dorpswethouder van Ellecom, noemde het al tijdens zijn speech in de muziektent die het dorpsplein siert: “zó is ‘Ik buurt mee!’ bedoeld! Een inwonersinitiatief als dit kan een dorp nog leuker maken en er ontstaan allerlei vormen van samenwerking en deelname.”

Dat was wel te merken aan de vele mensen en organisaties die de initiatiefneemsters Frederiks en in ’t Veld in hun speech wilden bedanken. Van de vele hulp van mededorpsbewoners tot het constructief meedenken van medewerkers van de gemeente. En van (anonieme) donateurs tot bedrijf Royal Eijkelkamp die de benodigde boring sponsorde!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden