Koninklijke onderscheiding voor Yvonne Versteege

DE STEEG – Op woensdagmiddag 3 november 2021 om 15.30 uur heeft burgemeester Carol van Eert in Maison Du Steeg een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan mevrouw Yvonne Versteege.

Mevr. Versteege ontvangt deze onderscheiding voor haar inzet bij de hulpverlening aan vluchtelingen, waaronder een Congolees gezin in 2001, voor het Spetterfeest (kinderevangelisatiewerk) en de Vrouwen-koffieochtenden in Dieren, voor haar vrijwilligerswerk in de kerkelijke gemeente van de Zevende-Dags Adventisten in Apeldoorn en niet in de laatste plaats voor al haar andere werkzaamheden. Bijvoorbeeld als vrijwillige ouderenadviseur bij de stichting STOER in de gemeente Rheden, die zij meer dan 13 jaar heeft verricht.

De koninklijke onderscheiding was haar reeds op 26 april 2021 toegekend, maar de uitreiking kon toen geen doorgang vinden doordat mevrouw Yvonne Versteege corona kreeg, waarvan ze nu nog steeds dagelijks de gevolgen ondervindt.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden