Nieuwe Ruimte: Kunstenaar van de Maand Gérard Philipsen.

Foto: Sebastiaan Torenhof

VELP – Zondag 31 oktober j.l. sloot de expositie van Nieuwe Ruimte af met een heuse finissage. Deze keer in de sfeervolle omgeving van de voormalige kerk van de Protestantenbond aan de Dr. Fabiuslaan.

Deze, voor Nieuwe Ruimte, nieuwe locatie, werd sfeervol ingewijd op deze Halloween zondag met live muziek van het Trio ‘Jazz in Schaapskleren’ (bestaande uit: Jakko Smit, Frank van Veldhoven & Niek Hietbrink) Onder het genot van een hapje en een drankje luisterde de aanwezige bezoekeers naar de klanken van dit Trio. Ook was er de gelegenheid om een silhouet te laten maken, door kunstenares en professionel silhouetknipster Jeanet Willems.

Ook aanstaande zondag (7 november) zal Nieuwe Ruimte weer een activiteit organiseren, deze keer de opening van de november expositie met Kunstenaar van de Maand Gérard Philipsen. Hij zal worden bijgestaan door Adri van den Beukel, Fred Knippen en Madelon Overbeek. De officiële opening is om 14 uur, en is verder elke zondag van 12:00 tot 17:00 te bezoeken. Het adres is: Oranjestraat 36a in Velp.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden