Feestelijke opening De Verbeelding Rheden

RHEDEN – Zaterdag 6 november was het zo ver, wethouder Marc Budel van gemeente Rheden opende officieel het centrum “De Verbeelding“ in het WIK  gebouw in Rheden, een ruimte voor onder andere ontmoeting, ontspanning voor kleinkunst en muziek.

Derk Floors heette om 20.30 uur de vele aanwezigen van harte welkom, blij dat het dan eindelijk zover was. Na vele voorbereidingen waaronder het opknappen van deze zaal, die er nu prachtig licht en ruimtelijk uitziet. “Wij zijn er erg blij mee. En omdat wij ook staan voor muziek treedt nu het Con Colore koor voor u op de 45 leden staan onder leiding van dirigent Christan Grotenberg die tevens op het orgel speelt.”

Hierna nam wethouder Marc Budel het woord: Ik wil jullie feliciteren met dit prachtige initiatief. Een mooie plaats waar muziek, dans en kunst bijeen komen hier in Rheden. Ik wil jullie er op wijzen dat de gemeente Rheden over 2 jaar precies 450 jaar bestaat, ik zou zeggen een mooi gegeven om een prachtig optreden te kunnen voorbereiden in muziek en dans. En om een idee te geven heb ik hier een boekwerkje Meander met de geschiedenis van de gemeente Rheden met vele gebeurtenissen waar denk ik ideeën uit gehaald kunnen worden. Deze wil ik nu graag overhandigen aan Jan Gronouwe.”

Na een toespraak van Jan Gronouwe aan de aanwezigen was het de beurt aan een optreden van danseres Annemiek Vera bij gestaan door danser Peter Rombouts van De Verbeelding.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Een succes volle avond die druk bezocht werd door vele enthousiaste liefhebbers van cultuur en kunst. Voor meer informatie  kijk op: www.centrumdeverbeelding.nl  of [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden