Prins Kevin van de Narrenkap brengt bezoek aan Velpse Dansmarieke

Foto: Jochem Pluim - Cv. De Narrenkap

VELP – Op vrijdag 12 november brachten Prins Kevin Vos, Hofdame Amy en Adjudant Marco van Carnavalsvereniging de Narrenkap uit Velp een bezoek aan de Dansmarieke op de Vlashof in Velp. Dit ter ere van de 71-ste verjaardag van de Narrenkap op 11 november (elfde van de elfde).

De hofhouding heeft de Dansmarieke een bloemetje geschonken om haar wat meer kleur te geven nu de koude, donkere dagen er weer aan komen én om haar te feliciteren met het inmiddels 71 jarig bestaan van de Narrenkap, met daarbij de wens voor nog vele jaren samen, mét Dansmarieke op de Vlashof.

Het beeld van de Dansmarieke is in 1994 door de Narrenkap geschonken aan de gemeente Rheden ter ere van het 44-jarig jubileum. Sinds die tijd heeft ze het al meermaals moeten ontgelden wegens diefstal, vernieling en andere wanpraktijken. Inmiddels staat ze weer veilig op haar vertrouwde plekje in de zon.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen