Prinsenpaar Remco en Saskia van de “De Heiknüüters” verrassen!

RHEDEN – Vlak voor hun geplande aftreden hadden Prins Remco de Eerste en Prinses Saskia van “Cv. De Heiknüüters” nog een verrassing in petto voor een aantal inwoners van Rheden.

Als eerste werden vrijdagochtend de leerlingen van de “Mauritiusschool” en de “Rhederenkschool” verrast door de komst van het Prinsenpaar en een kleine delegatie, allen in vol Ornaat. Allemaal kregen ze, in deze tijd zo belangrijke “gezonde snack” in de vorm van een heerlijke mandarijn. Een gebaar dat door leerlingen en personeel bijzonder op prijs werd gesteld.

Daarna toog het gezelschap naar Rhederhof om onze “jeugd van vroeger” te bezoeken, een delegatie hiervan kreeg als eerste van het Prinsenpaar een attentie in de vorm van een heerlijke, mooi ingepakte, bonbon aangeboden.

Zowel het personeel als de bewoners, en de leerkrachten en kinderen van deze scholen, onderhouden een nauwe band met “Cv. De Heiknüüters” in de carnavalsperiode, beiden vieren dan samen een gezellige carnavalsbijeenkomst.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden