Luisteren naar ‘Het geluk van de wolf’ door Paolo Cognetti in Ons Raadhuis.

Foto: Ons Raadhuis

VELP – Vanaf vrijdag 26 november 2021 leest het voorleesteam van Jansen & de Feijter ‘Het geluk van de wolf’ van Paolo Cognetti bij Ons Raadhuis in Velp. U kunt dan elke vrijdag tussen 11.15 – 12.15 uur genieten van dit boek, tot het uitgelezen is.

Als u een keer overslaat wordt u aan het begin bijgepraat over wat u de eerdere voorleesbeurt gemist heeft. Er zijn op dit moment nog mensen welkom.

Het geluk van de wolf is een poëtisch liefdesverhaal over de ontmoeting van Fausto en Silvia in het bergdorp Fontana Fredda. Hij is schrijver, zij is een kunstenaar en allebei zijn ze op zoek naar een nieuw bestaan. Samen ervaren ze hoe de winter over het plaatsje en haar bewoners valt. Fausto geniet van de rust, ver weg van het rumoer van de stad en alles wat hij daar heeft achtergelaten, terwijl Silvia’s blik steeds gericht is op de hoogste bergtop.

  • Wat:                  Luisterbijeenkomst
  • Waar:               Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1, Velp
  • Wanneer:          Elke vrijdag van 11.15 – 12.15 uur
  • Prijs:                 € 3,60 per keer

U dient wel van te voren te reserveren, kijk daarvoor op: www.onsraadhuis.com.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden