Dag van de Mantelzorg was echt een middagje uit!

RHEDEN – Zaterdagmiddag 20 november vond in Partycentrum Ons Huis te Rheden de Dag van de Mantelzorg plaats. Met minder dan de helft van het aantal deelnemers vergeleken met voorgaande jaren door de huidige situatie rondom Corona.

Maar degenen die er wel waren hebben enorm genoten.

Dankzij het spetterende optreden van De Pauwergirls zat de stemming er direct in. Iedereen werd betrokken door een muzikale quiz en de winnaar werd even flink in het zonnetje gezet. Er werd volop meegezongen met bekende driestemmige liedjes en er werd zelfs op de plaats gedanst! Een van de vrijwilligers van MVT las twee mooie gedichten voor.

Ondertussen werden er lekkere drankjes en hapjes geserveerd.

Iedereen voelde zich echt in de watten gelegd en dat was ook de bedoeling van deze middag. Deze middag wordt de mantelzorgers aangeboden door de gemeente Rheden en Rozendaal. Beide wethouders spraken via de digitale weg nog hun waardering uit voor al het werk dat de mantelzorgers verzetten. En in deze coronatijd vaak nog meer hun schouders eronder moeten zetten.

Iedereen ging naar huis met een leuke goodiebag gevuld met attenties mede van Attent en Innoforte waarmee MVT (mantelzorg en vrijwillige thuishulp) de mantelzorgcafés en de Dag van de Mantelzorg organiseert.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden