Rhedense Fanfare Corps geeft najaarsconcert in de Dorpskerk te Rheden

RHEDEN – Zondag 21 november gaf het Rhedense Fanfare Corps, na twee jaar, haar najaarsconcert in de Dorpskerk te Rheden. Met de titel; “Omdat het weer kon-cert“.

De dirigent Harry van Bruggen had voor de muzikanten en voor het aanwezige publiek, zo’n 75 liefhebbers, weer een prachtig concert samengesteld. Het opende met als eerste muziekstuk Abide With Me en Let It Go samen met de leerlingen van het orkest. Waarna het grote orkest verder ging met een gevarieerd concert met voor ieder wat wils.

Met nummers als Castaldo, Prelude on Lavenham en Condacum. Maar ook bekende melodieën als een selectie van Beethoven, In Nije Dei, James Bond Theme en de bekende nummers van Abba waren te beluisteren. Met het spetterende nummer Valero als toegift eindige het middag najaarsconcert.

Het concert begon om 15.30 en eindigde om 17.00 uur. Toegang met QR-code was verplicht. Na het concert was er nog gelegenheid een praatje met elkaar te maken onder het genot van een kop koffie of thee.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden