Dierens Harmonie Orkest zoekt jou!

Foto: Het Dierens Harmonie Orkest

DIEREN – Het Dierens Harmonie Orkest (DHO) is op zoek naar (oud) muzikanten en muzikanten in spé die (weer) samen muziek willen maken.

Wij spraken de voorzitter; “Best veel mensen zouden eigenlijk heel graag een instrument willen bespelen maar denken daar (onterecht!) te oud voor te zijn. Ook gebeurt het regelmatig dat door studie of kinderen het instrument in het verleden is neergelegd. Het is ontzettend indrukwekkend om in een orkest samen muziek te mogen maken en dat willen we heel graag meer mensen laten ervaren”.

Vrijdagavond 26 november  staan diverse muzikanten uit het orkest klaar om geïnteresseerden voor te lichten en is er de mogelijkheid om instrumenten uit te proberen. Heb je al enige ervaring, neem dan de uitdaging aan om aansluitend  direct mee te doen met een repetitie van het Dickens Ensemble van DHO!

Vanwege de coronamaatregelen is het wel nodig om je (geheel vrijblijvend) aan te melden. Voor meer informatie kijk op de website van DHO.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden