Amnesty Velp-Rozendaal is op zoek naar een collectecoördinator

Foto: velp.rozendaal.amnesty.nl

VELP/ROZENDAAL – Van 13 t/m 19 maart 2022 vindt de jaarlijkse collecte van Amnesty International plaats. Een goede organisatie en coördinatie is daarbij erg belangrijk. Daarom zijn ze op zoek naar een collectecoördinator voor Velp en Rozendaal. Het betreft een vrijwilligersfunctie.

De lokale organisatie van de collecte gebeurt door de collectecoördinator. De werkzaamheden van de coördinator bevatten onder andere het bellen van collectanten, het bestellen, uitdelen en innemen van de collectematerialen en het maken van een stratenplan. De coördinator is daarnaast ook verantwoordelijk voor het afstorten van de opbrengst en de afwikkeling van de administratie.

Voor al deze werkzaamheden kan gebruik gemaakt worden van een online community. Voor een volledig overzicht van de taken zie: https://velprozendaal.amnesty.nl/images/Taken_collectecoördinator.pdf

Hou je van organiseren en contact met mensen? Neem dan contact met op via 026-3620443 of [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden