Rijneveld metsel- en afbouwbedrijf Shirtsponsor voor Rheko E1 

Foto: Hans Mandemakers

RHEDEN – Onlangs overhandigde Gerwin Rijneveld sponsorshirts aan Rheko E1. Rheko is blij dat dhr. Rijneveld van Rijneveld metsel- en afbouwbedrijf dit team de komende 3 jaar gaat sponsoren. Na uitreiking van de shirts en overhandiging van een boeket bloemen gingen ze met elkaar op de foto.

Rheko werd opgericht op 10 mei 1961 door Gerda Moret en enkele anderen. Er werd gespeeld op het grasveld achter de voormalige gymzaal aan de Klaproosstraat. Later verhuisde Rheko naar de sportvelden aan de IJsselsingel, waar in 1975 ook een clubgebouw werd gebouwd. In 1991 verhuisde Rheko opnieuw; deze keer naar het huidige veld en clubgebouw. In 2013 is kunstgras aangelegd en in 2016 is gestart met duurzaamheid door het plaatsen zonnepanelen, een warmtepomp en meer.

Kijk voor meer informatie op: https://www.rheko.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen