4Noppes Weggeefwinkel dicht voor onbepaalde tijd

Foto: www.4Noppes.com

DIEREN – De Weggeefwinkel Dieren gaat voor onbepaalde tijd dicht per 3 december. Daarvóór kan iedereen op dinsdag t/m donderdag van 11:00 tot 15:00 uur nog (december)artikelen komen uitzoeken.

Stichting 4Noppes heeft gedurende de coronacrisis steeds weer nieuwe mogelijkheden benut om zoveel mogelijk de bedrijfsvoering op de dan weer geldende beperkende maatregelen af te stemmen en zo de afgelopen periode tóch meer verschillende klanten in de weggeefwinkel gehad dan ooit (2500 individuen).

Tegelijkertijd heeft dit, maar ook andere grote uitdagingen, van de leiding van de organisatie nóg meer van haar flexibiliteit gevraagd in de afgelopen periode.
Met de verwachte aanstaande maatregelen i.v.m. de QR code voorziet zij nog meer aanpassingen die een tweedeling veroorzaken waar zij niet achter staat. Tevens vraagt het werk achter de schermen nu haar volledige aandacht.

Daarom heeft het (deels nieuwe) bestuur besloten de weggeefwinkel per 4 december a.s. te sluiten voor onbepaalde tijd, zodat ze zich ook beter kan voorbereiden op de mogelijkheden om het initiatief dat toch al veel meer dan 5 jaar succes heeft, tóch door te kunnen laten gaan. En zoveel mogelijk iedereen blijvend te kunnen ontvangen in de toekomst om zo te werken aan milieubesparend gedrag, voorlichting daarover, armoede- en eenzaamheidsbestrijding, herstel van gelijkwaardigheid , bemoediging en verdere hulp indien nodig.

Meer informatie:

  • Website: http://www.4noppes.nl
  • Facebook: https://www.facebook.com/4NoppesDieren
  • E-mail: [email protected]
  • Tel. 06 44881557
  • Van der Duyn van Maasdamstraat 47, Dieren.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen