PvdA zet vrijwilligers in het zonnetje

Foto: PvdA Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Op Nationale Vrijwilligersdag heeft de afdeling Rheden van de PvdA de vrijwilligers in de gemeente Rheden in het zonnetje gezet. Ze hebben dat gedaan door bij alle elf de dorpshuizen in de gemeente een aantal repen chocolade af te geven voor de vrijwilligers.

Lijsttrekker Gea Hofstede verraste de vrijwilligers bij de dorpshuizen in Velp, fractievoorzitter Marleen Noorland ging langs bij het dorpshuis in Rheden en Dieren. Ook de andere dorpshuizen in de gemeente ontvingen een smakelijke verrassing voor hun vrijwilligers.

De leden van de PvdA weten uit ervaring hoe belangrijk vrijwilligers zijn, zij spreken ze dagelijks. Ze maken het functioneren van sportverenigingen, fanfares, de scouting etc. etc. mogelijk. Alleen bij de 11 dorpshuizen in gemeente Rheden is het aantal actieve vrijwilligers al ver over de 200. Ze hebben dus een keuze moeten maken.

Lijsttrekker Gea Hofstede zegt daarover:

‘De Rhedense samenleving drijft op onze vrijwilligers. Ze zijn onbetaalbaar en zorgen met hun inzet voor zoveel plezier voor anderen. Wij zetten hiermee niet alleen de vrijwilligers in de dorpshuizen in het zonnetje maar ook al die andere vrijwilligers in onze gemeente. Bedankt en petje af voor jullie inzet!’

#thuisinrheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen