Ik hark in Ellecom opnieuw succesvol door vrijwilligers die zich aansluiten

Foto: rheden.nieuws.nl

ELLECOM – Ik hark in Ellecom, werkte ook dit najaar, samen met Ellecoms Belang en de  gemeente Rheden, aan een schoon en natuurlijk Ellecom. De gemeente  Rheden plaatste bladdepots. 

Ik Hark in Ellecom hielp inwoners bladeren te harken en voerde een opmerkelijke ‘Ik Buurt Mee!’-actie door in korte tijd meer  dan 1.000 euro op te halen voor de reparatie van een oude veegfiets. Deze  veegfiets werd tussen 1955 en 1965 gebruikt om in Rheden bladeren op te  ruimen. De gemeente Rheden heeft de fiets inmiddels gedoneerd aan Ik Hark in Ellecom. Ellecoms Belang steunt het werk met communicatie. 

Het aantal vrijwilligers en mensen die bijdragen aan de fietsreparatie groeit snel.

In 2022 geven de deelnemers van Ik hark in Ellecom vooral advies over natuurlijk tuinieren. Ook blijven ze kritisch op het gebruik van bladblazers en ander gereedschap waarmee tuinen eruit zien alsof seizoenen niet bestaan en waaruit insecten, vogels, egels, eekhoorns wegvluchten naar een plek die veiliger is. 

QR-code - Ik hark in EllecomIk hark in Ellecom evalueert opnieuw haar werk:, wat deden ze goed, wat kan beter of nu juist helemaal niet doen? Een korte enquete, acht vragen in twee minuten, kunt u vinden op de volgende FaceBookpagina: https://www.facebook.com/ikharkinellecom of via de QR-code.

Vul deze enquete in en laat je horen! 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen