Leer hoe je zelf overheidszaken via de computer kunt regelen

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

VELP – Vind je het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal een afspraak te maken voor een coronaprik? Volg dan de cursus Digisterker bij de Bibliotheek.

In deze cursus leer je om je weg te vinden op de sites van de overheid. Ook leer je een DigiD aanvragen en gebruiken.

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur en begint op dinsdag 11 januari 2022 van 14.00 -16.00 uur. De cursus is gratis. Plaats: Bibliotheek Velp, Den Heuvel 32.

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Bel dan met 06-10 13 94 93 of mail naar [email protected] en vraag naar de cursus Digisterker.
De cursus wordt in kleine groepjes gegeven en de geldende coronamaatregelen worden in acht genomen.

Essentiële dienstverlening in coronatijd
Bij de Bibliotheek kan iedereen terecht voor hulp bij alle vragen en uitdagingen die je tegen kunt komen op het internet. Ook als je geen lid bent. Juist in coronatijd, waar we nog meer dan anders zijn aangewezen op digitale communicatie, is het van belang dat mensen ergens terecht kunnen voor deze hulp. Het kabinet ziet deze hulp dan ook als essentiële dienstverlening, en kiest er bewust voor om bibliotheken, ook tijdens deze lockdown, open te houden.

De Bibliotheek biedt hulp in de vorm van spreekuren voor vragen bij de digitale overheid, een maandelijks Digicafé én cursussen als Digisterker en Klik & Tik. Maar ook gewoon binnenlopen in de vestigingen is altijd mogelijk. Waar ze kunnen, helpen ze mensen verder.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen