Verduurzaming Naeff-flat Velp gaat van start

Foto: Jan Nijenhuis

VELP – Na een voorbereiding van ongeveer 5 jaar, met de VVE leden en allerlei instanties wordt nu een start gemaakt met de grote verduurzamingsverbouwing van de Naeff-flat door de firma ReinBouw uit Dieren,

In het voorjaar van 2022 start ReinBouw met de verduurzaming van de 28 appartementen van de Naeff-flat in Velp. Het appartementencomplex dat stamt uit 1959 wordt onder andere voorzien van dak- en gevelisolatie, nieuwe kozijnen én balkons. Daarnaast brengen zij CO2 gestuurde ventilatie aan in de appartementen.

Er staan 22 weken voor gepland, dus de verwachting is dat het rond juli gereed zal moeten zijn. Volgens de planning gaan ze maandag beginnen met opbouw steigers, dan alle zonwering verwijderen en balkons afzagen.

Naeff-flat Velp - Reinbouw Dieren

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen