Demonstratieve winkelopening in Dieren op zaterdag 15 januari

Foto: Winkelcentrum Dieren

DIEREN – Aanstaande vrijdagavond 14 januari is er een persconferentie over de nieuwe coronaregels, waaronder de eventuele verruiming van openingstijden voor winkels en horeca.

Omdat het nog onduidelijk is wat hiervan de uitkomst is, heeft centrummanager Ben Denekamp namens het bestuur van winkeliersvereniging Centrum Dieren, voor heel Dieren een demonstratie aangemeld bij de gemeente Rheden.

(Zie bijlage: Demonstratie corona Winkelcentrum Dieren)

“Het is een demonstratieve opening voor winkels, horeca en dienstverlening op zaterdag 15 januari 2022 van 9.00 – 17.00 uur, waarbij jullie klanten kunnen ontvangen en verkopen. De regels hiervoor staan in de bijlage. Deze is ook gestuurd naar de gemeente Rheden.”

Volgens ons kunnen jullie hiermee een signaal afgeven, dat veilig winkelen binnen de coronaregels mogelijk is.

Mochten er nog wijzigingen optreden dan zal het bestuur van winkeliersvereniging Centrum Dieren daar de ondernemers van op de hoogte stellen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen