Coronaproof naar het Open Huis van Aeres Velp

Foto: Louise van den Broek

VELP – Zo ontzettend jammer dat er, voor het tweede jaar op rij, door corona niet lekker uitgepakt kan worden tijdens de open dagen van het mbo en het vmbo. Andere jaren stonden bij het vmbo de brugklassers te trappelen om alles over hun ervaringen in het eerste leerjaar te vertellen.

De groene en creatieve (V)MBO-school in Velp-Noord heeft er wat op gevonden om toch zoveel mogelijk vragen te kunnen beantwoorden én sfeer te laten proeven.

Beide afdelingen geven op de vrijdagavond een Webinar met algemene informatie. Tijdens de Webinar staat de chat open voor overige vragen. De zaterdag er na krijgen de aangemelde leerlingen/studenten met hun ouders een rondleiding door de school.

Data en tijden Aeres MBO Velp

De Groen, Bloem en Styling & Design opleidingen van het MBO presenteren zich op vrijdag 21 januari via de Webinar en zaterdag 22 januari is de rondleiding. Opgeven doe je via www.opendagvelp.nl

Data en tijden Aeres VMBO Velp

Het VMBO begint met de minilessen voor de groep8-leerlingen op vrijdag 28 januari . Op vrijdagavond is de Webinar en zaterdag 29 januari de rondleiding. Opgeven via de website: https://www.aeresvmbo.nl/velp/kom-sfeer-proeven/open-dagen

Aeres (V)MBO Velp
Pinkenbergseweg 5f, 6881 BA  Velp
088-020 5200
[email protected] www.aeresmbo-velp.nl en www.aeresvmbo-velp.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen