Bonte Schaap Festival nieuw evenement in dorp Rheden

Bonte-Schaap-Comite
Bonte-Schaap-Comite
Foto: Bonte-Schaap-Comite

RHEDEN – Rheden is een nieuw evenement rijker; het Bonte Schaap Festival! Op zondag 12 juni 2022 zal de eerste editie plaatsvinden. De Rhedense Schaapskudde, Ondernemend Rheden De Steeg (ORDS) en BIZ/Centrum Rheden hebben de handen ineen geslagen om dit festival te organiseren.

Het Bonte Schaap Festival zal een jaarlijks terugkerend evenement worden vóór het dorp Rheden en zeker ook dóór het dorp Rheden. De opzet is een ouderwetse braderie waarbij verenigingen, stichtingen, hobbyisten, ondernemers en andere enthousiastelingen de mogelijkheid krijgen om zichzelf te presenteren in ons dorp. En natuurlijk worden de schapen deze dag ook geschoren; net zoals het al bijna vijftig jaar in het dorp gebeurt.

Het lokale karakter is belangrijk voor het evenement. Daarom hopen ze dat jij je wilt profileren op het Bonte Schaap Festival.

Via de website is het mogelijk om je aan te melden en een kraam te huren. Het evenement zal plaatsvinden in het centrumgebied, te weten de Groenestraat en het rondje richting het Mr. B. van Leeuwenplein. Het Bonte Schaap Festival wordt een feest voor het dorp Rheden met de ambitie om uit groeien naar een mooi regionaal evenement.

Echter, ambitie hebben is mooi… maar ze kunnen dit natuurlijk niet zonder de participatie van de inwoners. Hopelijk wil je daarom bijdragen om het Bonte Schaap Festival tot een groot succes te maken. Wellicht zijn er andere ideeën om mee te doen en heb je daarvoor geen kraam nodig, maar een standplaats.

Laat dat dan ook weten aan de organisatie dan kijken ze samen wat de mogelijkheden zijn. Sowieso zijn ze benieuwd naar jullie reacties op het nieuwe evenement en laat het ook weten als je op een andere wijze zou willen participeren, bijvoorbeeld als vrijwilliger. Zoals gezegd; het Bonte Schaap Festival is een nieuw evenement, en dat nieuwe evenement biedt enkel kansen!

Aanmelden voor een kraam kan via www.bonteschaapfestival.nl
Voor verdere informatie, vragen of je aan te melden als hulp/vrijwilliger voor het festival kun je mailen naar [email protected] of telefonisch via 026 4955590 (Rob Neijenhuis – tijdens werktijden).

Prik in je agenda:

  • Bonte Schaap Festival
  • Zondag 12 juni 2022
  • 10.00 – 17.00 uur
  • locatie: centrum Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen