11 februari 2022: Politiek forum en debat in Rheden

Foto: www.centrumdeverbeelding.nl

RHEDEN – In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen die vanaf 16 maart plaatsvinden, organiseert ‘De Verbeelding’ een politiek debat tussen de politieke partijen in Rheden. De lijststrekkers worden bevraagd op de belangrijkste standpunten van hun partij en gaan daarover met elkaar het debat aan.  

Het gaat om thema’s die ertoe doen voor inwoners van de gemeente Rheden en omstreken. Thema’s die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld: de aanpak van armoede, jeugd- en jongerenbeleid, de groeiende winkelleegstand in de Groenestraat en wat dit alles betekent voor de leefbaarheid voor jong en oud in het dorp Rheden.   

U wordt van harte uitgenodigd om de politici het vuur na aan de schenen te leggen en/of om te komen luisteren om uw keuze bij de gemeenteraadsverkiezingen te voeden. 

Het lijstrekkersdebat vindt plaats op 11 februari in de Dorpskerk te Rheden. U bent welkom vanaf 19.30 uur en het debat begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Coronatoegangsbewijs is noodzakelijk. Voor verdere info: www.centrumdeverbeelding.nl.

Politiek debat GRV2022-1 - www.centrumdeverbeelding.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen