Boekpresentatie ‘Achter de Blauwe Deur’ van Sebastiaan Torenhof in Velp

foto Marc Pluim
foto Marc Pluim
Foto: Marc Pluim

VELP – Op vrijdag 4 maart 2022 zal debuterend schrijver Sebastiaan Torenhof uit Velp zijn boek presenteren. Het verhaal ‘Achter de Blauwe Deur’ gaat over zijn arrestatie en daaropvolgende veroordeling en tijd in de gevangenis.

Sebastiaan was een jongen die in 2013 in een diep gat zat, net verhuist naar Velp na een loodzware verhuizing, zat hij met een zware depressie. Niet lang daarna was hij uit in Arnhem, waar hij werd lastiggevallen. Toen werd het zwart voor zijn ogen en voor hij het wist had hij iets verschrikkelijks gedaan en was hij op de vlucht voor de politie. Hij werd diezelfde nacht gearresteerd en kwam vervolgens in de gevangenis terecht, een voor hem totaal onbekende en beangstigende wereld.

Over deze moeilijke tijd schreef hij ‘Achter de Blauwe Deur’. Het heeft hem veel tijd gekost zijn verhaal zo goed en inzichtelijk mogelijk op papier te krijgen. Hij wil de lezer laten zien dat iedereen een fout kan begaan en dit kan overkomen, maar ook wil hij de vooroordelen en mythes over de gevangenis ontkrachten, of juist bevestigen waar dit aan de orde is.

De boekpresentatie op 4 maart zal plaatsvinden in de NPB-kerk aan de Dr. Fabiusstraat 12. De kerk is hiervoor geopend van 12:00-21:00 uur, Sebastiaan zal de hele dag aanwezig zijn om het boek te signeren, onder het genot van een hapje en een drankje. Om 15:00 en 20:00 uur zal er een interview zijn met Sebastiaan en kunnen de aanwezige vragen stellen.

De boekpresentatie is vrij toegankelijk en zal plaatsvinden onder de dan geldende coronaregels.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.sebastiaantorenhof.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen