Cursus: Duurzaamheid….hoe gaan we dat doen?

Foto: Energieloket Midden Gelderland

VELP – We kunnen er haast niet meer omheen, we krijgen de komende jaren allemaal te maken met de gevolgen van de energietransitie. De begrippen buitelen over ons heen: groene energie, circulaire economie, van het gas af, verantwoord natuurbeheer enz. Maar wat betekenen deze begrippen, wat gaat u ervan merken en wat kunt u zelf doen?

Vanaf donderdag 10 maart start in ontmoetingscentrum De Paperclip te Velp een cursus waarin u veel te weten kunt komen over duurzaamheid en alles wat daar mee te maken heeft. Deze cursus zal bestaan uit 5 bijeenkomsten van 19.30 uur tot uiterlijk 21.30 uur. Elke avond staat een ander aspect van duurzaamheid centraal. Een bijeenkomst zal bestaan uit een informatief gedeelte, maar er is ook ruimte voor vragen en discussie.

De Paperclip heeft diverse deskundigen bereid gevonden om aan deze cursus mee te werken. Ze gaan in op de begrippen die te maken hebben met de energietransitie. Wat houden ze in, hoe hangen ze met elkaar samen. Vertegenwoordigers van de gemeente Rheden komen met u praten over het gemeentelijke duurzaamheidsbeleid.

Hoe kunnen we beter gebruik maken van onze grondstoffen komt aan de orde bij circulaire economie. Naast informatie krijgt u ook inzicht in wat u zelf kunt doen aan vergroening van uw omgeving en hoe u een steentje kunt bijdragen aan verduurzaming van uw woning of wijk.

Meer informatie over de inhoud per avond kunt u vinden op www.paperclipvelp.nl. Via deze site kunt u zich tot uiterlijk 1 maart opgeven voor deze cursus.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen