Schrijf je in voor de Vael Ouwe Jubileumrit

Foto: Vael Ouwe 2022

DIEREN – Het Corona virus wist twee jaar op rij het Vael Ouwe wielerfestijn te verstoren. Gelukkig worden alle beperkingen opgeheven en kan op zaterdag 28 mei 2022 voor de 45e keer de Vael Ouwe worden georganiseerd.

Deze jubileum editie krijgt een extra tintje en zal worden opgesierd met een speciale herinneringsmedaille.

Diverse afstanden kunnen worden gefietst voor zowel race- als toerfietsers. Er worden gps-fietstochten uitgestippeld over de mooie Veluwe en Posbank van 60, 90, 125 en 160 km. Ook is er een gravelrit van 85 km. Er zit ongetwijfeld een uitdagende tocht voor jou bij.

Meedoen aan toertochten van 125 en 160 alsmede de gravelrit van 85 km kan alleen door voorinschrijving. Voor de 60 en 90 km is zowel voorinschrijving als inschrijven op de dag zelf mogelijk. De periode van voorinschrijving loopt vanaf 1 maart tot 14 mei.

De start is nabij het voetbalterrein van de VV Dieren te Dieren. De organisatie zal jou hier graag verwelkomen. Voor info en voorinschrijving ga naar  www.vaelouwe.nl.

Vael Ouwe 2022

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen