COSBO stelt Politiek Manifest op voor gemeenteraadsverkiezingen 2022

Foto: COSBO

RHEDEN – Met de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 in het vooruitzicht hebben de ouderenbonden ASVR, KBO en PCOB in onze gemeente, verenigd in het COSBO een Politiek Manifest opgesteld.

In het manifest heeft het COSBO haar wensen kenbaar gemaakt voor de ouderen in de komende Raadsperiode.

Het COSBO heeft met vele partijen afzonderlijk rond de tafel gezeten om haar wensen met de partijen te bespreken. Dat waren waardevolle en constructieve gesprekken met een positief resultaat.

“Zonder uitzondering hebben deze partijen in hun verkiezingsprogramma’s bijzondere aandacht besteed aan het ouderen beleid, een ieder met haar eigen accent. Alleen GroenLinks en D66 hebben na diverse uitnodigingen helemaal niets van zich laten horen, wat ons betreft een gemiste kans! Hoe zou het zijn met onze leefgemeenschap zonder de senioren, het goud van deze samenleving?”

Het COSBO hoopt, en heeft daar alle vertrouwen in dat in de komende college-onderhandelingen het ouderenbeleid een speerpunt zal zijn.

“Het is bijzonder positief dat de partijen, waarmee we gesproken hebben met een bepaalde regelmaat, met het COSBO, als belangen behartiger van alle ouderen in onze gemeente, in gesprek willen.”

Het COSBO rekent op een College met oog voor onze ouderen en een kritische gemeenteraad om dit te controleren. Hier kunt u het Politiek Manifest bekijken: https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2022/03/03123438/Politiek-Manifest-2022-COSBO.pdf

“Het advies aan onze ouderen is dan ook, laat op 16 maart uw stem horen!”

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen