Nieuwe schuifdeur langgekoesterde wens van Buurthuis de Poort

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op woensdag 9 maart om 17.00 uur wordt de nieuwe schuifdeur geopend door wethouder Gea Hofstede. De nieuwe schuifdeur is een langgekoesterde wens van Buurthuis de Poort. Deze wens is nu in vervulling gegaan.

Buurthuis de Poort zit samen met meerdere organisaties, zoals het consultatiebureau, Humanitas, STMG, etc., in een gemeentelijk pand aan de Heeckernstraat 201 in Velp.

Voorheen als je met een rollator, kinderwagen of rolstoel bij het buurthuis naar binnen wilde was je altijd afhankelijk van iemand die de deur voor je open wilde houden, nu gaat deze automatisch open. Een hele verbetering voor de toegankelijkheid van Buurthuis de Poort.

Velpsch Maal

Een gezellige activiteit die ook op deze dag plaatsvind in buurhuis de Poort is het Velpsch Maal.

Velpsch Maal vind iedere 14 dagen plaats in buurthuis de Poort. Het heerlijke eten wordt door bewoners van Velp gemaakt. Een prachtig initiatief dat al lange tijd een succes is. Dit keer wordt er als voorgerecht een lentesoep geserveerd en het hoofdgerecht is Boueuf Bourguignon.

Om 17.30 uur kunt u aan tafel.

Wil u mee eten dan kunt u zich inschrijven en betalen (€ 5,00),  tot maandag 7 maart voor 12.00 uur, bij de beheerder van buurthuis de Poort.

Graag tot ziens in Buurthuis de Poort

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen