Velpse schrijver Sebastiaan Torenhof zijn debuut ‘Achter de Blauwe Deur’, in Velp

Foto: Marc Pluim

VELP – Op vrijdag 4 maart 2022 presenteerde Velpse schrijver Sebastiaan Torenhof zijn debuut ‘Achter de Blauwe Deur’, in de voormalige NPB-kerk aan de Dr. Fabiusstraat.

Via een blauwe loper konden bezoekers de kerk betreden, die was voorzien van blauwe decoraties, blauwe verlichting en zelfs blauwe versierde hapjes.
Om 15:00 vertelde Sebastiaan, doormiddel van ingeleverde vragen van bezoekers, over zijn arrestatie en daaropvolgende veroordeling. Een heftige gebeurtenis die de basis voor zijn boek vormde. Ook werd er een indringende reconstructie van het incident getoond, door Sebastiaan zelf nagespeeld, met behulp van een bevriende filmer en acteur.

Tekst gaat verder onder de foto

Sebastiaan Torenhof

Uit de gezellig volle zaal kwamen vervolgens vele vragen, over het leven in de gevangenis, en over de gevolgen van het hebben van een strafblad. Vragen die door Sebastiaan duidelijk, maar ook met humor, werden beantwoord. Ook werd een exemplaar aangeboden aan mr. Bas van Riel, de advocaat die hem destijds bijstond en waar hij een woord van grote dank aan richtte.

Na deze presentatie was de gelegenheid om het boek te kopen en te laten signeren door de schrijver, iets waar vele bezoekers voor in de rij stonden. Dit terwijl er voor de bezoekers een glas champagne klaar stond en verschillende hapjes rondgingen.

Sebastiaan-Torenhof

De kerk was de hele dag open en in de avond, om 20:00 uur, werd de presentatie herhaald en werd het eerste exemplaar aan Sebastiaan zelf overhandigd door zijn manager (en uitgever van het boek) Jurgen van der Ent.

Het boek is te bestellen via www.sebastiaantorenhof.nl maar is ook, exclusief, te koop bij De Read Shop aan de Hoofdstraat in Velp.

Sebastiaan TorenhofHet nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen