Boekenweek bij Boekhandel Jansen & de Feijter in Velp

Foto: Boekenweek 2022

VELP – Van 9 t/m 18 april 2022 is het weer Boekenweek in Nederland. De 87e Boekenweek is een ode aan de eerste liefde. De Boekenweek is een sinds 1932 jaarlijks terugkerende tiendaagse in maart ter promotie van het (Nederlandstalige) boek met als doel “de positie van het algemene boek in de samenleving steviger te verankeren, eerst en vooral door het publiek te laten ontdekken welk een rijk boekenaanbod er het hele jaar rond in de boekwinkel te vinden is.

Boekenweek bij Jansen & de Feijter, Emmastraat 6 Velp

  • Zaterdag 9 april staat in het teken van de liefde met om 11.00 uur een interview met de burgemeesters van Rheden en Rozendaal, Carol van Eert en Ester Weststeijn. Ze worden geïnterviewd door journalist Henk Aalbers over de eerste liefde. Aansluitend start een collectief gedicht waar de hele dag aan meegeschreven kan worden. Om 16.00 uur is er een open podium en van 17.00-18.00 uur een feestelijke afsluiting met een dansdemonstratie door leerlingen van Studio26 uit Velp en het voorlezen van het gedicht. De toegang is vrij.
  • Dinsdag 12 april signeert Marieke Lucas Rijneveld 15:00-16:00 uur bij Boekhandel Jansen & de Feijter. De toegang is vrij.

Boekenweek 2022 – van zaterdag 9 t/m maandag 18 april.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen