Interview met burgemeesters Ester Weststeijn van Rozendaal, en Carol van Eert van Rheden

VELP – Ester Weststeijn, burgemeester van Rozendaal, en Carol van Eert, burgemeester van Rheden, zijn te gast geweest bij Boekhandel Jansen & de Feijter in het kader van de start van de Boekenweek, afgelopen zaterdag 9 april.

Het thema van de Boekenweek is ‘De eerste liefde’. Henk Aalbers, journalist van de Gelderlander, interviewde beide burgemeesters. Natuurlijk kwam ook de liefde voor het lezen aan bod én de eerste boeken die hen hebben geraakt. Ester Weststeijn leest voor uit Momo en de tijdspaardersCarol van Eert neemt de luisteraar mee terug in de tijd van De Kameleon.

Een intieme bijeenkomst als opmaat naar een sprankelende Boekenweek. Beiden burgemeesters schreven een regel in een collectief gedicht onder de titel: Een eerste liefde.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Interview met burgemeesters Ester Weststeijn van Rozendaal, en Carol van Eert van Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen