OKRV 2022 op Koningsdag 27 april in Velp met aangepast dagprogramma

OKRV-2016
OKRV-2016
Foto: rheden.nieuws.nl, Gerd Jan Dorland

VELP – Na 2 jaar gedwongen corona pauze te hebben gehouden is het de organisatie toch op de valreep gelukt om voor Koningsdag 2022 de vergunningen voor de Oranje Klassieker Rit Velp rond te krijgen.

Het kan en mag eindelijk weer, en ze willen daarom wat langer op de Van Spaenallee bij kasteel Biljoen blijven. Daar is een kopje koffie met lekkers erbij aanwezig, deelnemers kunnen even bijkletsen en inrijden vanaf 13:00 uur. De start zal dan tegen 16:00 uur plaatsvinden.

Een beetje “back to basics” dit jaar, zoals in de beginjaren van de O.K.R.V.

Met minder deelnemers (max 100 equipes) waardoor er meer ruimte voor het opstellen van het wagenpark is. Dit jaar ook geen Concours ‘d Elegance maar gewoon een gezellige rit zonder jury beoordeling. Na de rit is de afsluiting traditiegetrouw weer in Villapark in Velp rond 19:00 uur met muziek, een hapje en een drankje. IJs- en drankbonnen zijn inclusief.

De inschrijving is inmiddels geopend, dit kan via het aanmeldingsformulier op de site, en daar staat ook de verdere informatie over deze editie van een wederom prachtige autotocht door de omgeving.

Heeft u interesse om een ieder ons prachtig rijdend erfgoed te laten zien, en zelf te genieten van een mooie dag, wacht dan niet te lang!
Er kan ingeschreven worden t/m zondag 24 april 2022, 23.59 uur!
OKRV

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen