Sportieve Paas korfbalclinic bij Sios 61

Foto: Sios'61

VELP – Woensdagmiddag 13 april kwam de paashaas op bezoek bij de Velpse korfbalclub Sios’61. Eerst was er een korfbalinstuif voor de kinderen. De jonge jeugd van 3 tot 5 jaar ging enthousiast spelletjes doen en met de ballen spelen.

De basisschool jeugd kreeg een leuke korfbalclinic van de Sios trainers. Aansluitend werden vele paaseieren gezocht die op en rond het veld waren verstopt. Na afloop kregen de kinderen een Paas-surprise. Het was een geslaagde middag.

De Kidsclub start op het veld vanaf zaterdagochtend 23 april. Ook de Sios teams beginnen dan aan hun eerste wedstrijd van het buiten korfbalseizoen. Kom gezellig naar sportpark Overhagen in Velp (bij het Biljoen) om vrijblijvend mee te spelen en mee te trainen. Meer informatie www.sios61.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen