Huisdier van de week: Ontmoet Mamsi & Denzel

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Mamsi (wildkleur) is een konijn dat graag haar eigen gang wil kunnen gaan. Ze geniet van haar vrijheid en vindt het onprettig om de hele dag in een hok te zitten. Contact met mensen vindt ze spannend, maar ze zoekt haar baasje wel op.

Mamsi is graag bij je in de buurt, maar wil niet geaaid worden. Het is voor haar belangrijk om een ruim hok met ren te hebben en de mogelijkheid om veel los in de tuin te lopen, want zij is geen binnenkonijn.

Denzel (zwart) is een afwachtend konijn. Als de nieuwgierigheid de overhand neemt, gaat hij wel graag op onderzoek uit. Denzel vindt mensen en hun aandacht nog maar gek en spannend. Hij wordt niet graag aangeraakt en blijft liever met vier pootjes op de grond.

Mamsi en Denzel worden samen geplaatst in een rustig 1 a 2 persoons huishouden zonder kinderen en waar ze allebei gewoon konijn kunnen zijn.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week zijn dat Mamsi & Denzel

Diernummer: 30455 & 30888

Kijk voor meer informatie op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/mamsi-denzel/

Heeft u interesse? Geeft u Mamsi en Denzel een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen